Les Nostres
Habitacions

Descobreix Barcelona

Activitats de dia

A continuació us proposem alguns plans que són ideals per gaudir d'un dia assolellat a la ciutat de Barcelona.
Us encantaran!

ELS BÚNKERS DEL CARMEL

Es tracta d'un preciós mirador situat al Turó de la Rovira, al barri del Carmel. Fins fa poc, no era molt conegut, però ha anat guanyant popularitat entre els turistes. En aquest mirador es troben les restes d'una bateria antiaèria de la Guerra Civil Espanyola. Des dels Búnkers tindràs Barcelona als teus peus. Sens dubte, és de visita obligatòria.

¿Com arribar-hi? Des de Plaça Catalunya pots agafar el bus 24 direcció El Carmel y amb parada a Ctra del Carmel - Mühlberg. Una vegada allà hauràs de caminar fins a dalt durant uns 15 minuts.

PARC DE LA CIUTADELLA

És el segon parc urbà més gran de la ciutat. És perfecte per passar una tarda en família o amb els amics. S'hi solen trobar a diversos artistes que exposen el seu art entre entre la multitud (músics, cantants, artistes de circ, ...)

Dins d'aquest parc es troba, també, el Parlament de Catalunya i el Zoo de Barcelona.

¿Com arribar-hi? Està a uns 20 minutos a pie del centro. Metro: L1 Arc de Triomf o L4 Ciutadella / Villa Olímpica.

TIBIDABO

PARC DE MONTJUÏC

Es tracta del pic més alt de la serra de Collserola. És conegut per les seves magnífiques vistes i pel seu parc d'atraccions, el qual té el mateix nom que el cim. El parc d'atraccions és perfecte per passar una tarda en família amb els més petits. A més, dins del parc hi ha una coneguda casa del terror que farà tremolar els més valents.

 

¿Com arribar-hi? El parc d'atraccions ofrereix un transferiment en bus des de Plaça Catalunya.

Per a més informació: 

Es tracta del parc de majors dimensions de la ciutat. Ple de jardins, estadis, increïbles vistes i, fins i tot, un castell, és perfecte per gaudir d'un llarg passeig i descobrir els racons que s'amaguen entre la natura.

 

A més, durant l'estiu tots els diumenges a la tarda se celebra el famós Brunch Elektronic, una festa de música electrònica a l'aire lliure en la qual van centenars de joves.

¿Com arribar-hi? Bus Línia 150  o Telefèric de Montjuïc.

© 2023 per Hotel Boutique 2015. Creat amb Wix.com

HOTEL BOUTIQUE 2015

Ronda de la Universitat 9

Planta 7ª

08007 Barcelona

 

hotelboutique2015@gmail.com

Tel. +34 938 023 600