Les Nostres
Habitacions

Descobreix Barcelona

Activitats de nit

TEATRES

Anar a veure una obra de teatre és sempre un bon pla per a qualsevol nit. A Barcelona hi ha molts teatres amb diferents estils, des d'improshows, obres dramàtiques, shows humorístics, fins a espectacles de cabaret.

 

Els teatres més coneguts de la ciutat són, per exemple: el Coliseum, el teatre Liceu, Tívoli, Apol·lo, el teatre Goya, al Club Capitol ... Entre molts d'altres.

Fes click aquí per veure les obres que hi ha disponibles en aquest moment.

LA FONT MÀGICA

La font màgica de Montjuïc és un espectacle molt reconegut de la ciutat de Barcelona. Se situa just al mig entre Plaça Espanya i el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Aquest espectacle consisteix en una font que juga amb la pressió de l'aigua per crear formes acolorides magnífiques. Sens dubte, és un pla que no et pots perdre. A més, és gratuït!

Fes click aquí para veure els dies i horaris d'aquest esdeveniment.

TORRE AGBAR

La Torre Agbar marca l'estil més contemporani de la ciutat. Es tracta d'una torre d'altes dimensions i de forma ovalada on es troben unes 220 companyies.

A la nit, aquesta torre canvia completament il·luminant-se amb diverses tonalitats. Val la pena apreciar aquest edifici quan es posa el sol. Ho pots fer des de diferents punts de la ciutat, ja que gràcies a la seva altura es pot veure fàcilment.

FESTA A BARCELONA

Barcelona és una ciutat amb molt d'ambient nocturn. Pel centre de la ciutat hi ha milers de bars i pubs per prendre alguna cosa. Nosaltres us aconsellem especialment el barri del Born, situat al centre antic de la ciutat.

L'àrea de Vila Olímpica és la zona on es concentren més discoteques, com ara el Club CatWalk, Pacha Barcelona, etc. Tot i que les discoteques més conegudes de la ciutat (Razzmatazz, la Sala Apolo ...) es troben en altres punts de la ciutat.

No saps què fer per la nit a Barcelona? En aquesta secció et donem algunes idees de plans nocturns per la ciutat.

© 2023 per Hotel Boutique 2015. Creat amb Wix.com

HOTEL BOUTIQUE 2015

Ronda de la Universitat 9

Planta 7ª

08007 Barcelona

 

hotelboutique2015@gmail.com

Tel. +34 938 023 600