Les Nostres
Habitacions

Montjuïc

PLAÇA

CAMP

BARRI

Gaudí

Descobreix Barcelona

Principals atraccions turístiques

 

PLAÇA

LA

Rambla

Catalunya

Gòtic

l'Eixample

ARC

de

Triomf

Nou

Espanya

© 2023 per Hotel Boutique 2015. Creat amb Wix.com

HOTEL BOUTIQUE 2015

Ronda de la Universitat 9

Planta 7ª

08007 Barcelona

 

hotelboutique2015@gmail.com

Tel. +34 938 023 600

La Rambla és el nucli turístic per excel·lència de Barcelona. Es tracta d'un llarg recorregut que comença des de Plaça Catalunya i finalitza al port vell. En ella es poden trobar centenar de restaurants i negocis. Un dels més coneguts, per exemple, és el Mercat de la Boqueria. Ubicada al casc antic de la ciutat, la Rambla ofereix infinitats d'activitats enfocades als turistes.

Aquesta plaça és la més coneguda de la ciutat. Té dues grans fonts que s'il·luminen de color per la nit.

 

Considerada per molts com el punt de trobada entre amics i familiars; i també el centre de la ciutat. En ella es produeixen tot tipus d'esdeveniments i està envoltat de grans centres comercials i restaurants.

Es tracta del centre històric de la ciutat i es caracteritza pels petits carrerons amb molt d'encant. Està envoltat de restaurants, bars i petits negocis.

 

Entre les principals coses per veure es troba la Catedral de Barcelona, la basílica de Santa Maria del Pi, el Palau de la Música i el museu de Picasso, entre altres coses.

Antoni Gaudí va ser un arquitecte català amb gran reconeixement a nivell internacional.

Entre les seves obres més famoses a la ciutat de Barcelona es troben la Casa Batlló, la Casa Milà (també coneguda com La Pedrera), la Sagrada Família i el Parc Güell.

El seu estil únic fa de les seves obres una completa maravilla visual i artística.

El districte de l'Eixample es caracteritza per la seva estructura quadricular. En aquest districte es troben nombroses atraccions turístiques, com per exemple el Passeig de Gràcia i el barri de la Sagrada família.

 

L'estil dels edificis que el componen converteixen aquest districte en un dels més coneguts de la ciutat.

Es tracta d'un monument que està ubicat al principi del passeig de Lluís Companys.

 

A diferència dels altres arcs amb caràcter militar, aquest es caracteritza per representar el progrés artístic, científic i econòmic que es va viure durant el segle XIX.

És el camp de futbol del que per a molts és el millor equip del món.

A part de poder visitar el camp per dins, el Camp Nou disposa d'un museu on es dóna a conèixer tota la història del club.


Sens dubte, un pla perfecte per a tots els aficionats d'aquest esport.

És un dels espais més emblemàtics de la capital catalana i la segona plaça més gran d'Espanya. Va ser construïda durant l'Exposició Internacional de 1929. Se situa als peus de Montjuïc, just al costat de la Fira de Mostres i del Museu Nacional d'Art de Catalunya.Entre el museu i la plaça es troba una gran font on es fa l'espectacle de la Font Màgica.

Es tracta d'una muntanya amb espectaculars vistes i on es troben nombroses atraccions turístiques com per exemple:

el Castell de Montjuïc, l'Estadi Olímpic, la Fundació Miró, el Jardí Botànic, el Poble Espanyol, entre altres coses.