Les Nostres
Habitacions


Els preus d'aquesta pàgina web estan expressats en euros i poden ser subjectes a canvis sense previ avís.


Responsabilitats


Hotel Boutique 2015 està totalment dotat de la màxima seguretat possible. L'empresa i els seus empleats no es responsabilitzen per robatoris, danys, pèrdues o qualsevol altre infortuni que pugui ocórrer a l'interior de l'establiment. Tampoc es responsabilitza per danys a persones, negligències o accions desafortunades que succeeixin per falta de subministraments o avaries en les instal·lacions. En cas que així passés, ha de comunicar-los immediatament al personal d'Hotel Boutique 2015. Els reclams seran rebuts pel personal i assentat en el llibre de reclamacions.

Normatives Hotel Boutique 2015

• Es sol·licita als clients mantenir bons costums i respectar les hores nocturnes per a una bona estada dels altres hostes.
• No està permès fer festes o esdeveniments multuosos a les habitacions. No està permès tenir animals, excepte en casos especials de minusvalidesa.
• Utilitzar d'una manera responsable i sostenible dels serveis d'Hotel Boutique 2015. Apagar aire condicionat i artefactes elèctrics quan se surti de l'estada.Política de cancel·lació
 

Si fa servir el mètode de pagament a l'arribada:
- Si cancel·leu la reserva fins a 5 dies abans de la seva arribada, no s'efectuarà cap càrrec.
- Si cancel·leu la reserva fora d'aquest termini, li cobrarem el 100% de la primera nit.
- Si no es presenta o cancel·la el mateix dia de l'arribada, cobrarem l'import total de l'estada.

Si fa servir el mètode de pagament per antelació no reemborsable i cancel·la la seva reserva no es retornarà cap import de la seva estada.


Accés

Els horaris d'obertura de recepció són des de les 8.30h fins a les 21h.

El personal d'Hotel Boutique 2015 l'estarà esperant en el mateix establiment, situat a Ronda Unviersitat, núm. 9 - Planta 7ª. Un cop allà li explicarem els detalls de la seva reserva, s'efectuarà el pagament (sempre que no s'hagi fet amb antelació) i es farà el lliurament de claus. L'hora d'entrada és a les 15h. En el cas que un client arribi abans, si la suite es troba disponible es fa el lliurament de claus en el mateix instant. Si no es dóna aquest cas, hi ha la possibilitat de guardar les maletes al nostre establiment.

Recàrrecs

En el cas que l'arribada es produeixi entre les 21h i les 24h s'haurà d'abonar 20 € extres. En cas que l'arribada es realitzi entre les 24h i les 7h s'abonaran 50 € extres.


Enllaços


Els mecanisme proveïts per hotelboutique2015.com per realitzar enllaços a altres llocs d'internet i propietat de tercers tenen com a única finalitat la informació, per això, hotelboutique2015.com no es fa responsable del contingut o serveis que l'usuari pogués contractar amb aquests llocs, ni de les possibles legislacions nacionals o internacionales que aquests llocs d'internet estiguessin obligats a complir.

AVÍS LEGAL

© 2023 per Hotel Boutique 2015. Creat amb Wix.com

HOTEL BOUTIQUE 2015

Ronda de la Universitat 9

Planta 7ª

08007 Barcelona

 

hotelboutique2015@gmail.com

Tel. +34 938 023 600