DESCOBREIX

BARCELONA

14 de febrer

 

S'acosta el dia dels enamorats. Si encara no tens cap pla per passar una nit romàntica amb la teva parella, et proposem una llista de restaurants on gaudiràs d'un sopar màgic.

26 de febrer

 

GSMA Mobile World Congress és el congrés anual sobre el món de la comunicació mòbil més important del món. Aquest congrés estarà disponible des del 26 de febrer fins l'1 de març. Ja pots comprar les teves entrades a la seva pàgina web oficial:

11 de març

La marató de Barcelona es consolida com la quarta més important d'Europa. Per a més informació sobre el recorregut i com inscriure't fes click.

Please reload

¿PER QUÈ ESCOLLIR-NOS?

Ubicació. En ple centre. A tan sols 2 minuts a peu de Plaça Catalunya i La Rambla i amb diverses connexions de metro al voltant.

Instal·lacions. Matalàs de tamany King molt còmodes, TV 40', WIFI de qualitat, habitacions grans, aire condicionat i amb bomba de calor y decoració única.

Atenció al client. El nostre personal està a la disposició dels nostres hostes per a qualsevol dubte o problema.

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Com arribar a Hotel Boutique 2015

Des de l'Aeroport El Prat

· AEROBUS · 30 min de trajecte 5,90€

A la sortida de l'aeropuert es troba la parada del Aerobus, que porta als seus passatgers fins el centre de la ciutat. Les parades més properes al nostre establiment són: Universitat (2 min) i Pl. Catalunya (5 min).

· METRO · 55 min de trajecte 4,50€

En primer lloc, s'ha d'agafar la línia 9 (L9sud) i, a la parada Torrassa s'haurà de canviar de línia i agafar la vermella direcció Fondo (L1). La parada més propera és Universitat (2 min).

· TAXI · 25 min de trajecte ± 35€ 

Des de l'Estació de Sants

 

· METRO · 20 min de trajecte 2,15€

Línia verda direcció Trinitat Nova (L3). Parada: Catalunya. Després d'haurà de caminar durant 5 minuts per trobar el nostre establiment.

· TAXI · 8 min de trajecte ± 10€ 

Des de l'Estació del Nord

 

· METRO · 10 min de trajecte 2,15€

Línia vermella direcció Hospital de Bellvitge (L1). Parada: Universitat. Després d'haurà de caminar durant 2 minuts per trobar el nostre establiment.

· TAXI · 7 min de trajecte ± 10€ 

l Nord Sants

Les Nostres
Habitacions

© 2023 per Hotel Boutique 2015. Creat amb Wix.com

HOTEL BOUTIQUE 2015

Ronda de la Universitat 9

Planta 7ª

08007 Barcelona

 

hotelboutique2015@gmail.com

Tel. +34 938 023 600